Night of Neon fredag den 13/11

Här kommer massa smaskiga vimmelbilder från i fredags! :D Hoppas ni gillart! Vill ni kika på fler bilder så klicka bara här och här :)




































































NIGHT OF NEON!

Vi måste bara få tacka för en sjukt rolig kväll igår och tack alla ni som var där och gjorde kvällen askul!  Nu får ni bara hålla lite utkik för snart dyker det upp lite vimmelbilder ;)

Onsdag

Det har blivit onsdag och vi närmar oss med stormsteg! Allt vi har skaffat oss står nu på Fias rum just nu och det täcker hela golvet kan vi säga er. Känns skönt att vi har alla små pusselbitar klara, så nu har vi bara det roliga kvar: FIXA IHOP ALLT. Riktigt kul ska det bli.

Vi ses på fredag hörni!

Nu taggar vi till Fredagen med stort F!

Ojojoj, nu är vi inne på Night Of Neon-veckan! Vi har hur mycket som helst att stå i inför fredagens små äventyr. Alltså, sen vi hade vårt lilla möte idag känner vi hur jäkla bra det här kommer att bli. Stressigt men det kommer bli grymt!

Se till att vara på plats på vår första kväll!

Förköp ger dig alltså entré, garderob, fördrink, tilltugg och en goodiebag om du är bland dom 40 första! 100 riksdalerCarlings eller hos någon av oss!

Störst på skämt och present

Kolla vilken kulig nätbutik som sponsrat oss! D7 har allt från godisstring till uppblåsbara sumodräkter. Värt ett litet kik alltså!


Nu är det bara att gissa vad som döljer sig i våra goodiebags...


En liten upplysning bara!

Vi vill bara upplysa er om att det är ju självklart 18 som åldersgräns på Night of neon eftersom Silk är en nattklubb. Men dem flesta har nog redan förstått det.

Se så, skutta iväg till Carlings nu!

update

mjau!
Idag har vi UF:at ihjäl oss ungefär. Efter några timmar på Espresso House blev vi iallafall nästan helt klara med affärsplanen vilket känns otroligt skönt. Imorgon ska vi ge oss ut på en liten turné för att affischera på skolorna. Så duktiga är vi på en studiedag!

Det börjar sakta men säkert dra ihop sig mina vänner, så det är bara att knata iväg till Carlings eller picka på någon av oss för att köpa förköpsbiljetter! Klart ni ska komma och skåla gratis fördrink med oss!


RSS 2.0