klart ni vill ha en goodiebag!

Hörrni! Ta era små klövar och spring till Carlings och köp lite förköp. Eller kom till oss om det är smidigare. Såja, spring iväg!

Allt är tryckt!

Då var affischen och förköpsbiljetterna tryckta då! Känns otroligt skönt, som om vi kommit till en milstolpe. Nu kan ni skåda vår affisch lite här och var ute på stan och som ni många kanske har märkt har vi startat ett facebook-konto och börjat skicka ut vänförfrågningar! :D

Så gå till Carlings och köp förköp för sjutton nu!







Här ser ni mästerverket!

Håll ögonen öppna!

Snart är det dags att trycka affischen! Det känns som att alla som vi har visat den för har älskat den, så nu hoppas vi att ni också ska göra det. Vi har lite andra smågrejer på G också så nu får ni hålla utkik både på internet och ute i staden!

Ha en toppenhelg så hörs vi snart igen!


night of neon.

Hoho alla partysugna!
Vi börjar sakta med säkert blir klara med sponsring till våra mumsiga goodiebags. Snart det ska det tryckas och affischeras över hela stan.
Woho bezt party ever på g!

bloglovin!

Äntligen är bloglovin fixat, så nu ska ni kunna se när vi har uppdaterat! Här lägger ni till oss.

en liten snabbis!

Tjenis!

Sitter i skolan och kikar runt på roliga prylar till den kommande festen och snart ska vi ut och jaga ännu mer sponsorer! Nästan så man vill ha dom där påsarna för sig själv.. heheheh. Kommer bli så jävla bra det där.




Press Play uf

Hallå där!

Eftersom det här är första inlägget kanske det kan vara en bra idé att berätta lite om oss själva. Vi är tre tjejer som just nu går sista året på John Bauergymnasiet i Västerås. Vi läser detta år UF och har startat företaget Press Play UF. Ett företag som ordnar de grymmaste festerna med tuffa teman. Därför har vi startat den här bloggen, så ni kan hålla koll på oss och inte missa en sekund av all planering. Just nu fixar vi för fullt inför vår första partykväll som äger rum den 13 november, se till att boka in det i kalendern! Den kommer bli den grymmaste kvällen ever. Nu ska vi fortsätta trixa och fixa, så hörs vi snart igen!

Tryck här för att lägga till oss på bloglovin, så är ni säkra på att ni inte missar nåt!

(ni kan även kika under länkar för att besöka våra privata bloggar)


RSS 2.0